Pat matrimonial, într-o cameră galbenă

montaj incalzire in pardoseala

Încălzirea în pardoseală îți oferă confort sporit, sănătate și facturi mici

Încălzirea în pardoseală este un sistem de încălzire a locuinței modern și eficient, cu numeroase beneficii față de clasicele calorifere. Montaj de la €6 mp.

beneficii incalzire in pardoseala

Încălzirea în pardoseală îți va reduce facturile lunare la energie cu până la 40%

Aquatech Instal are peste 30 de ani de experiență în instalații termice și sanitare.

 • Prețuri Competitive

  Economisește timp și scapă de griji. Angajează instalatori profesioniști la cel mai bun preț.

 • 30 ANI Experiență

  Având experiență de trei decenii în montarea instalațiilor, îți vom oferi cele mai bune servicii.

 • Garanția Calității

  Oferim garanția calității un an de la montaj. Apare o problemă? Venim și o rezolvăm GRATUIT.

Podea împânzită de țevi de încălzire în pardoseală albe
 • 40%

  Economie la facturi

 • 1

  An garanția calității

 • 200

  Clienți mulțumiți

Încălzirea în pardoseală îți va face locuința mai confortabilă, economă, spațioasă și sănătoasă, iar noi ne ocupăm de totul.

Costuri încălzire în pardoseală

 • Materialele necesare: Știm că timpul tău este prețios. Din acest motiv, Aquatech Instal lucrează și cu materiale proprii, în funcție de bugetul și nevoile tale. Ne vom ocupa noi de totul, ca tu să scapi de bătaia de cap. Procurăm aceste materiale prin partenerul nostru de încredere, Romstal.
 • Manoperă încălzire în pardoseală: Pentru montarea încălzirii în pardoseală, fără materiale și automatizare, majoritatea firmelor de instalatori au prețuri cuprinse între €10-15 mp. Aquatech Instal oferă prețuri competitive, de la doar €6 mp. Solicită acum montarea încălzirii în pardoseală de către Aquatech Instal, fără să spargi pușculița!
 • Mentenanța periodică: Mereu este mai bine să previi, decât să combați. Din acest motiv, verificarea și curățarea periodică a sistemului de încălzire în pardoseală trebuie luată serios în considerare. Pentru astfel de servicii, solicitați o ofertă folosind formularul de pe site-ul nostru.

Exemple de preț montaj încălzire pardoseală pentru cele mai populare dimensiuni (calculat la cel mai bun preț Aquatech Instal, de €6 mp, fără automatizare):

 • Preț încălzire în pardoseală 80 mp: €480
 • Preț încălzire în pardoseală 100 mp: €600
 • Preț încălzire în pardoseală 120 mp: €720
 • Preț încălzire în pardoseală 150 mp: €900
 • Preț încălzire în pardoseală 200 mp: €1200

Avantaje încălzire în pardoseală

 • Economie: Datorită eficienței foarte bune a acestui sistem, încălzirea în pardoseală îți va reduce facturile la energie cu până la 40%..
 • Confort: Senzația oferită de către pardoseala caldă, chiar și în cele mai friguroase zile de iarnă…trebuie pur și simplu trăită. Dacă renunți la calorifere, vei scăpa și de problema supraîncălzirii.
 • Fiabilitate: Un sistem de încălzire în pardoseală de calitate, montat și întreținut de către profesioniști, poate rezista decenii.
 • Flexibilitate: Ai libertatea de a alege dintr-o gamă foaaarte variată de finisaje. Parchet, gresie, marmură, piatră, mochetă, etc. Echipa noastră îți va recomanda cel mai bun material pentru o eficiență maximă a sistemului pe care îl alegi.
 • Spațiu: Fiind montată sub podea, încălzirea în pardoseală este practic invizibilă. Scapi de țevi pe pereți și calorifere care ocupă spațiu. Casa ta va fi mult mai frumoasă și spațioasă. Pentru asigurarea eficienței și fiabilității încălzirii în pardoseală, este important să decizi unde și ce fel de mobilă vei monta. Stai fără griji! Îți oferim consultanță în această privință.
 • Sănătate: Încălzirea prin pardoseală are și numeroase beneficii pentru sănătatea ta. Circulație sanguină mai bună, oase mai sănătoase, fără praf, alergii sau aer uscat (spre deosebire de calorifere), iar numărul de bacterii și acarieni de la nivelul podelei va scădea.
 • Control: Încălzirea prin pardoseală poate fi controlată pe zone individuale. Căldura este suplimentată doar acolo unde și când este nevoie. Acest nivel de control reduce consumul și înlătură riscul de supraîncălzire al unor zone și subîncălzire al altora (lucru ce se întâmplă frecvente la calorifere).

Dezavantaje încălzire în pardoseală

 • Costuri inițiale: Fiind un sistem foarte complex, costurile inițiale sunt destul de ridicate. Acestea fiind spuse, încălzirea prin pardoseală este o investiție foarte bună pe termen lung, investiția inițială fiind amortizată rapid. Acest lucru este posibil datorită eficienței excelente a acestui sistem.
 • Dificultate montare: Un astfel de sistem este, de asemenea, foarte dificil de montat. Vă recomandăm să apelați mereu la profesioniști specializați. Aquatech Instal are peste 30 de ani de experiență în instalații termice și a deservit sute de clienți. Dacă ai nevoie de montaj încălzire prin pardoseală, trimite acum o solicitare! Te putem ajuta și cu restul instalațiilor tale termice și sanitare.

montare incalzire in pardoseala

Fă-ți și tu casa mai economă, mai călduroasă și mai confortabiă cu încălzire în pardoseală

Solicită Ofertă

Recenzii și testimoniale

Zeci De Clienți Mulțumiți, Iar Tu Ai Putea Fi Următorul

Citește păreri de la clienții care au apelat la serviciile noastre. Umblă vorba că suntem cei mai buni ;)

Procesul nostru

Ne ocupăm de locuința ta ca și cum ar fi a noastră

Firma nostră de instalatori se va ocupa de locuința ta ca și cum ar fi a nostră. Vom face totul de la început până la sfârșit, la un preț corect.

 1. Smartphone deschis, așezat pe pat

  Trimite solicitare

  Cea mai rapidă și de încredere cale de a ne contacta este prin apel telefonic la unul dintre numerele afișate pe site.
 2. Neon semnul întrebării, pe fundal negru

  Discutăm proiectul

  Vom purta o conversație în detaliu despre metoda prin care intenționezi să îți modernizezi locuința.
 3. Steluțe aurii, agățate de sfori

  Începem treaba

  Pentru că planificăm totul foarte bine, vom știi exact de ce avem nevoie și proiectul tău va fi gata într-un timp record.

Întrebări Frecvente (FAQs)

Dacă nu ai reușit să găsești răspunsul pe care îl căutai, atunci contactează-ne și întreabă-ne personal.

Contactează-ne

Cea mai bună podea pentru încălzirea prin pardoseală este o șapă pe bază de ciment. Cu toate acestea, se poate folosi și o pardoseală din lemn, dacă este acoperită cu un strat de izolație termică și o barieră de umiditate. Podeaua potrivită pentru încălzirea prin pardoseală este cea care are o suprafață solidă și nu este prea subțire.

Covoarele concepute pentru încălzirea prin pardoseală sunt fabricate din materiale care pot ajuta la reținerea căldurii, cum ar fi lâna sau polipropilena termică. Acest lucru va ajuta la menținerea picioarelor călduroase, precum și la menținerea căldurii în cameră în general.

Există câțiva factori care trebuie luați în considerare atunci când alegeți gresia pentru încălzirea prin pardoseală. În primul rând, grosimea plăcilor va afecta cantitatea de căldură transferată în podea. Plăcile mai groase vor reține mai multă căldură, ceea ce le face o alegere mai bună pentru încălzirea prin pardoseală. În al doilea rând, conductivitatea termică a plăcilor va afecta, de asemenea, cât de bine transferă căldura. Plăcile cu o conductivitate termică mai mare se vor încălzi mai repede și mai uniform decât cele cu o conductivitate termică mai mică. În cele din urmă, va trebui să luați în considerare și culoarea și finisajul plăcilor. Culorile mai închise și finisajele lucioase vor reflecta mai multă căldură decât culorile mai deschise și finisajele mate.

Pașii pentru montarea încălzirii în pardoseală arată cam așa:

 1. Decideți unde doriți să instalați sistemul de încălzire
 2. Măsurați suprafața și achiziționați materialele necesare
 3. Instalați placa de suport și izolația
 4. Instalați sistemul de încălzire
 5. Conectați sistemul de încălzire la termostatul dumneavoastră

Costul încălzirii electrice prin pardoseală va varia în funcție de dimensiunea casei dumneavoastră, de tipul de sistem ales și de eficiența energetică generală a casei dumneavoastră. Pentru manoperă, Aquatech Instal oferă prețuri competitive, iar montajul încălzirii în pardoseală costă 40 RON per metru pătrat.

Sistemele electrice de încălzire prin pardoseală sunt în general considerate a fi cea mai eficientă și eficace opțiune.

Cea mai ieftină încălzire prin pardoseală este încălzirea electrică prin pardoseală.

Încălzirea prin pardoseală funcționează prin utilizarea unui sistem electric, de aer, sau de apă caldă pentru a încălzi podeaua unei încăperi. Aceasta radiază apoi căldura în cameră, asigurând o distribuție mai uniformă a căldurii decât radiatoarele tradiționale.

Parchetul este o alegere excelentă pentru un sistem de încălzire prin pardoseală, deoarece este un material bun conductor de căldură. Totuși, gresia și piatra naturală sunt și ele variante viabile, care pot fi eficiente și estetice. Important este să alegi un material bun conductor de căldură, care să se potrivească și din punct de vedere estetic cu designul locuinței tale.

Depinde de o serie de factori, cum ar fi tipul de pardoseală pe care o instalați și puterea termică a sistemului de încălzire prin pardoseală. Cu toate acestea, parchetul din lemn prelucrat este adesea o opțiune bună pentru încălzirea prin pardoseală, deoarece este mai rezistent la umiditate și la fluctuațiile de temperatură decât parchetul din lemn masiv.

Ar trebui folosită o folie de bună calitate pentru a reflecta căldura înapoi în cameră. Puteți cumpăra folie izolatoare special concepută pentru sistemele de încălzire prin pardoseală sau puteți folosi o folie izolatoare obișnuită. Asigurați-vă că folia este bine fixată și lipită cu bandă adezivă, astfel încât să nu existe goluri.

Tipul de pardoseală pe care o puteți folosi peste încălzirea prin pardoseală depinde de sistemul pe care l-ați instalat. Unele sisteme permit orice tip de pardoseală, în timp ce altele sunt limitate la anumite tipuri. Atât gresia cât și parchetul pot fi eficiente pentru a menține o cameră caldă. Unii oameni preferă aspectul gresiei în locul parchetului, în timp ce alții consideră că parchetul oferă o senzație mai luxoasă. Gresia pentru încălzire prin pardoseală este adesea considerată o opțiune mai bună decât parchetul, deoarece este mai eficientă în încălzirea spațiului și tinde să fie mai durabilă.

Încălzirea prin pardoseală este mai costisitoare decât instalarea radiatoarelor, dar este o investiție bună pe termen lung, reducând substanțial valoarea facturilor lunare. Încălzirea în pardoseală este o metodă eficientă, confortabilă, durabilă și estetică de încălzire a locuinței. Dacă dispuneți de bugetul potrivit, atunci vă recomandăm încălzirea în pardoseală. Dacă doriți o soluție mai accesibilă ca preț, sau mai ușor de instalat, atunci radiatoarele sunt alegerea potrivită.

Răspunsul la această întrebare depinde de o serie de factori, cum ar fi climatul și dimensiunea proprietății. Cu toate acestea, încălzirea prin pardoseală este în general considerată a fi mai eficientă decât încălzirea convențională, deoarece încălzește uniform întregul spațiu și nu doar o singură zonă. În plus, încălzirea prin pardoseală poate fi mai confortabilă, deoarece încălzește uniform suprafața pe care pășiți.

Nu, încălzirea prin pardoseală nu ridică praf. De fapt, aceasta poate contribui la menținerea curățeniei în casă, împiedicând acumularea de praf pe suprafețe.

Nu există un răspuns definitiv la această întrebare, deoarece efectele încălzirii prin pardoseală asupra sănătății umane depind de o serie de factori, inclusiv de tipul de sistem de încălzire utilizat, de materialele folosite la construcția pardoselii, precum și de climatul și mediul în care este amplasată clădirea. Cu toate acestea, unele studii au arătat că încălzirea prin pardoseală poate îmbunătăți calitatea aerului și eficiența energetică a clădirilor și poate contribui, de asemenea, la reducerea nivelului de zgomot. În general, se pare că încălzirea prin pardoseală este în general sigură pentru oameni, dar sunt necesare cercetări suplimentare pentru a confirma acest lucru.

Cel mai bun parchet pentru încălzirea electrică prin pardoseală este un lemn de esență tare, cum ar fi stejarul, arțarul, frasinul sau fagul.

Există trei tipuri de încălzire prin pardoseală: radiantă, conductivă și convectivă.

 1. Încălzirea radiantă prin pardoseală funcționează prin radiația căldurii direct de la panourile de pardoseală către persoanele și obiectele din încăpere.
 2. Încălzirea prin conducție prin pardoseală utilizează fire sau tuburi electrice de încălzire încorporate în podea pentru a încălzi încăperea.
 3. Încălzirea convectivă prin pardoseală utilizează un ventilator pentru a sufla aer cald prin conductele de sub podea, care apoi încălzește încăperea.